DPB OPENING

V sobotu 26. září proběhl opening jam novýho spotu v Boršově nad Vltavou. Již od brzkého rána se začali sjíždět zvídavý riders z celých jižních Čech. Samotný jam „slavnostně“ započal starosta obce Boršov Mgr. Jan Zeman přestřihnutím pásky a průjezdem pumptracku.

Od té chvíle začalo na trati být živo. Zhruba třicítka jezdců začala s tréninkem. První významnější moment má na bedrech kunžackej BMX zabiják Robin Pflug, kterej otevřel velkou lajnu jako první a tím hecnul většinu riders k začátku zabíjení.

V odpoledních hodinách proběhnul jam o nejlepšího BMX(Robin Pflug) a MTB(Martin Cibulka) ridera, největší whip(Petr Homola a Kryštof Kolář), největší výzva(Filip Ryba) a nejlíp jezdícího mlaďase.

S příchodem večera začala afterparty v režii kluků z KOMIKS Klubu, DJ Blueberry, drinky na baru, spousta jídla a oheň.

 

DPB je vhodný a přístupný každému, nejlépe však po domluvě s Filipem nebo Kubou (kontakt najdeš na fb: facebook.com/dirtparkborsov). Jedinou podmínkou pro jízdu je suchá trať.

 

Dostaneš se sem ulicí K pilotovi v Boršově nad Vltavou, musíš dojet na její konec a pokračovat po panelový cestě, která vede až k bráně DPB.

 

Poděkování patří partnerům projektu, bez kterých by tento spot a jam nebylo možné uskutečnit – Obec Boršov nad Vltavou, REMA Systém, G-SHOCK, Gazda Urban Wear, FRbikes.cz, KOMIKS, PureJoy Lab.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *