DPB SUMMERJAM 2016

V sobotu 30.7.2016 proběhl v boršovském Dirtparku zahajovací jam sezóny.
Počasí nám v den D přálo na maximum, a tak mohla zhruba dvacítka riderů začít najíždět trať, ovšem předešlé deště nás donutili uzavřít Step-Up a vyhlásit tak BestTrick na skocích ve velký lajně.

Jako první kategorie proběhl pumptrack závod dětí, kde dominoval Petr Danovič s časem 22.41s, ovšem jakožto nejstarší závodník věnoval hlavní cenu hodinky G-Shock BabyG svému o 8let mladšímu bratrovi Adamovi, který byl druhý s časem 26.17s, třetí byl 8-mi letý místňák Oskar.
Dalším závodem byl pumptrack dospělých, kde se spolu na boulích utkalo 15riderů jak na MTB tak BMX kolech. Nejrychlejším byl velmi těsně BMX rider Martin „Gambáč“ Gabara s časem 17.85s, druhý flek bral Zbyněk „Bahy“ Bahula s časem 17.86s!!, třetí byl Adam Kossúth.
V pozdním odpoledni byl zahájen čtvrthodinový jam jezdců, kteří se snažili zapůsobit na porotu hned ve čtyřech kategoriích – Best Line, Best Trick, Biggest Crash a King of Style.
Best Line bral BMX zabiják Martin „Gambáč“ Gabara se sérkou triků jako double tailwhip, 360 barspin, condor, barspin a 450° transfer. Druhé místo zaslouženě dostal Milan „Pouzi“ Pouzar s backflipem, barspinem, downside tailwhipem do transferu a třetí se umístil zástupce MTB Zbyněk „Bahy“ Bahula s triky jako Condor, Nothing, 360 nosedive.
Biggest crash a hodinky G-Shock bral Richard „Ríšapes“ Tušl s pádem z Backflip Condor.
Best Trick zaslouženě dostal Martin Gabara s 360 double tailwhipem.
Králem stylu se stal Petr Homola alias Shaman, který po trati lítal v motocrossových whipech.
Po vyhlášení vítězů a přišla na řadu afterparty v režii YoungBlood DJs – Fury, Fikes, ShaniX.
Děkujeme všem zúčastněným, riderům, partnerům a sponzorům – Obec Boršov nad Vltavou, Gazda Urban Brand, G-Shock CZ, Pitcha Goggles, KOMIKS Klub, MeatFly, BUREKO, Adrenalin Bullets, Frbikes.cz, YoungBlood Crew, Pure Joy Lab

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *